Örülök, hogy ellátogattál erre az oldalra, mert ez azt jelenti, tudatosan akarsz tenni azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog házasságban élhess! Szerintem, ezzel életed egyik legbölcsebb döntését hozod meg. Hiszen egy harmonikus, stabil kapcsolat megfelelő alapot biztosít a kiteljesedéshez, és mindannak a megvalósításához, amire csak vágysz. Ha viszont nem jól működik, könnyen a pokolban találhatod magad.

Ám az a tény, hogy valakivel épp most készülsz összekötni az életedet, nekem azt sugallja, jelenleg nagyszerűen működik a kapcsolatotok. Ez pedig a legjobb alap a hosszú távú építkezéshez!

Az egymás iránti elköteleződés az egyik legnagyszerűbb dolog, ami egy Párral történhet. Mert valójában arra köteleződtök el, hogy minden nehézség és külső körülmény ellenére boldoggá teszitek egymást. És hiszitek, hogy ezt meg tudjátok valósítani. Ugye? És tudod mit? Jól teszed, ha hiszel benne! Mert a boldog házasság nagyon is létező dolog! De nem magától születik.

Ha most azt ígérném, a tréningen átadok majd egy kulcsot - egy garancialevél kíséretében -, miszerint mindig boldogan éltek, amíg meg nem haltok, valószínűleg a legtöbben ennél a mondatnál már nyomnának is a jelentkezés gombra. De sajnos ezt, nem tehetem. És nem is tenném! Mert azzal nemcsak hogy nem adnék, de egyenesen elvennék Tőletek. Méghozzá pont azt az örömet venném el, amit az okoz, hogy Ti saját magatok építitek egyre szebbé, egyre mélyebbé, egyre szilárdabbá, egyre nemesebbé a kapcsolatotokat. A közös fejlődés örömét vonnám meg Tőletek. Ez pedig nekem sem okozna boldogságot. Sőt! Így talán azt is kitaláltad, csakis akkor érdemes a tréningre jelentkeznetek, ha valóban szeretnétek megteremteni azt, amire a lelkünk mélyén mindannyian vágyunk; a harmonikus, boldog, kiegyensúlyozott családi életet!

Érezted már valaha azt, hogy a mai világban nem feltétlenül érvényesek azok a minták, amelyek 20-30-50 évvel ezelőtt? Valahol legbelül, mégis biztosan tudod, hogy lehet ezt jól csinálni. Igaz? Így hát nincs más megoldás, mint megszerezni a tudást, és az értékek megtartása mellett, követni a változásokat. Azaz, 21. századira állítani a fókuszt.

A Házasságépítő tréningre kizárólag a Pároddal együtt várlak. Mert bár a harmonikus kapcsolat alapja az önfejlesztés, a házasság mégis csak egy társas „játék”. Vagyis, egyedül nem megy.

Mi történik a tréningen?

Mindannyian rendelkezünk valamilyen „szupererővel” (nem, nincs kivétel!), legelőször ezt keressük meg. Valószínűleg Te leszel majd a legjobban meglepődve, hogy mennyire leegyszerűsödik minden, amikor felismered, és már tudatosan használod! Majd megnézzük, a kettőtök szuperereje hogyan erősítheti egymást. Ez lesz az alap, amire építkezni fogunk!

Mert bár a tréning kiscsoportban zajlik, a megoldások mindig személyre/párra szabottak. És az egyik titkot most el is árulom: minden kapcsolat mástól működik jól. Nincs egyetlen jól bevált recept, amit elegendő alaposan megtanulni! Vannak viszont értékrendek, gondolkodásmódok, viszonyítási pontok, amelyeket meg lehet érteni, szükség szerint meg lehet erősíteni, el lehet fogadni, vagy meg lehet változtatni.

 

Amire kitérünk:

  • párkapcsolatra ható dinamikák – mibenlétük, támogató és veszélyeztető szerepük
  • szerelem, intimitás, szex, hűség
  • házastársi konfliktushelyzetek és kezelésük
  • a párkapcsolatok szükségszerű mérföldkövei
  • gyermek érkezése a családba
  • szeretetnyelv gyakorlati alkalmazása
  • hatékony házastársi kommunikáció – mágikus szavak
  • női / férfi szerepek
  • a nő szerepköreinek változásai
  • és persze lesznek meglepetések is

 

Mire számíthatsz?

Már az első napon úgy érezheted, ilyen közel még sosem érezted magad a Kedvesedhez. Talán nem is gondoltad, hogy ennyit mélyülhet a kapcsolatotok. És már udod, hogy valahányszor elbizonytalanodsz, képes leszel a tréningből erőt meríteni, hogy olyan megoldást találj, amely tovább építi a házasságotokat.

Nem kell ma megváltanotok a világot, elég annyi, hogy jelentkeztek a tréningre, aztán majd eldöntitek, érdemes-e tovább folytatnotok az önfejlesztő, házasságépítő munkát!

Mit várhattok tőlem?

Szeretném, ha tudnád, sokaknak segítettem már az önismereti munkában, és nagyon fontos nekem, hogy akik bizalmat szavaznak, sok-sok azonnal használható eszközt kapjanak a kezükbe. Mint ahogy az is fontos, hogy a legmodernebb módszerekkel várjalak Benneteket, és az információk átadása-átvétele szórakoztató formában történjen a tréningen.

Megígérhetem, hogy merőben új nézőpontokat adok, és hogy őszintén megosztom Veletek minden személyes tapasztalatomat is. Hidd el, van mit. Én is feleség és anya vagyok. Neveltem más gyermekét, veszítettem el saját gyermeket, és igen, váltam is. Megjártam néhányszor a poklot, majd felállva úgy döntöttem, arra fogom a tapasztalataimat felhasználni, hogy másoknak ne kelljen ezt az utat végigjárniuk.

A többit majd személyesen. Szeretettel várlak Benneteket!

Jelentkezem a Házasságépítő tréningre

32 000 Ft /pár/2 nap

Rólam mondták

Dóri & Péter

Dóri & Péter

Néhány nappal ezelőtt vezette le házassági szertartásunkat Éva. Tökéletes döntés volt részünkről, hogy őt választottuk. ...

Bővebben

Dóri & Peti

Dóri & Peti

A lehető legjobb döntés volt Éva felkérése! :) Nála személyre szabottabb szertartást mondhatni, hogy keresve ...

Bővebben

Haagen Imre

Haagen Imre

Amikor egy emberben harmónia van, akkor a környezetével is harmóniában van. Még a legszelesebb időben ...

Bővebben

 Judit & Zsolt

Judit & Zsolt

Egy fantasztikus esküvői szertartást köszönhetünk Évának. Olyan volt, mint az álmaimban. Pedig egy lány nagyon ...

Bővebben

Judit & Lali

Judit & Lali

Hogy egyáltalán miért kell egy szertartásvezető? És miért pont Éva? Én , mint örömanya nem ...

Bővebben

Gabi & Balázs

Gabi & Balázs

Kedves Éva! Köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Beszéded személyes volt és gyönyörű! ...

Bővebben

Kati & Peti

Kati & Peti

Egy ilyen szeretettel teli személyiséggel, mint az Éva, ritkán találkozik az ember. Mi màr az ...

Bővebben

Réka & Peti

Réka & Peti

Éva nem csak egy szertartásvezető, annál sokkal több. Az esküvő előtti hetekben/hónapokban folyamatosan keresett, hasznos ...

Bővebben

Reni & Dávid

Reni & Dávid

Kedves Éva! Nagyon szépen köszönjük a hétvégi csodás szertartársod! Leírhatatlanul tökéletes volt!! Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, ...

Bővebben

Kata & Ádám

Kata & Ádám

Éva tökéletes stílusban tette gyönyörűvé a szertartásunkat és nem csak miénk de az egész család ...

Bővebben

Orsi & Ricsi

Orsi & Ricsi

Éva garancia arra, hogy a legjobb szertartást kapjátok, amire emlékezni fogtok a násznéppel együtt. Azóta ...

Bővebben

Timi& Tomi

Timi& Tomi

Már az első találkozásunkkor úgy éreztük, hogy az esküvői szertartásunk és a történetünk a te ...

Bővebben

Kata & Gábor

Kata & Gábor

Régóta álmodtunk arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk. Évához ajánlás útján kerültünk és nagyon örülök hogy ...

Bővebben

Kata & Alin

Kata & Alin

Kedves Jegyespar! Ha Igazan megbizhato, elkotelezett, tapasztalt, kedves szakembert kerestek akkor Éva szemelyeben megtalaltatok!! A ...

Bővebben

Judit & Gergő

Judit & Gergő

Nagyon segítőkész volt már az előkészületek alatt, hihetetlenül kedves ő is és a párja is! ...

Bővebben

Melinda & Szabi

Melinda & Szabi

Éva a legfantasztikusabb szertartásvezető, mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendkívül segítőkész, a maximumra törekszik és ami ...

Bővebben

Kristina & Gergő

Kristina & Gergő

Kedves Éva, sajnos csak a mai nap jutottunk el oda, hogy végre írjunk pár sort. ...

Bővebben

Noémi & Tomi

Noémi & Tomi

Éva egy fantasztikus ember! A kisugárzása és az életről, világról és persze a házasságról való ...

Bővebben

Kinga & Sanyi

Kinga & Sanyi

Nem vagyok az a túlságosan érzelmes fajta, de Éva gyönyörű szertartással lepett meg minket, és ...

Bővebben

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.