Lehet az esküvőnk minden részletében olyan, amilyennek azt megálmodjuk?

Igen, lehet!

 

 

Mesterfokozatú szertartásvezetőként ez a cél vezérel. Minden Pár másról álmodik. Vannak, akik az egyediséget részesítik előnyben. Vannak, akik romantikus, tündérmesébe illő esküvőre vágynak. Mások a kicsit extrémebb stílust kedvelik, vagy épp egy különleges, számukra fontos helyszínen szeretnék kimondani az Igent - akár a csillagok alatt az éjszaka fényeiben. Lehet, hogy tematikus esküvőt álmodtatok meg a hozzá tökéletesen illeszkedő szertartással, és vannak olyan Párok is, akik még nem tudják pontosan, hogyan fejezhetnék ki leginkább önmagukat a Nagy Napon. Bármelyik kategóriába is tartoztok, segítek megálmodni és valóra váltani az álomesküvőtöket.
Mert ugyanazt a dolgot sokféleképpen meg lehet valósítani, de mégis csak akkor az igazi, ha ott érint meg, ahol szerelem is lakik. Legbelül.

Ha hozzám hasonlóan szenvedélyesen hisztek a személyre szabott ceremónia erejében…
Ha arra vágytok, hogy abban a nagyon is meghatározó félórában minden a személyiségeteket, a szerelmetek egyediségét, és a közös álmaitokat tükrözze vissza…
Ha megfér egymás mellett egy csöppnyi humor, a meghatottság, a romantika és a vagányság is…
Vagy ha emellett tökéletesen el akartok rugaszkodni a megszokottól…

Szeretettel várom a megkereséseteket!

 


Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim lényegesen többet foglalnak magukba, mint a szertartásotok vezetése.


Ceremónia tervezése

 

A legfontosabb, hogy a Nagy Napon teljesen át tudjátok engedni magatokat a megélésnek. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha minden apró részlet gondosan elő van készítve, és Nektek semmi más dolgotok nincs, mint élvezni minden egyes pillanatot.


Fogadalom szavakba öntése

 

Sokszor találkozom a következő gondolatokkal: „De hát én nem tudok szépen fogalmazni!” Szeretném, ha tudnád, ez nem baj. Nyilván, Te másban vagy kiemelkedően jó. Örömmel támogatlak abban, hogy a megfelelő szavakba önthesd az érzelmeidet! Ami Benned fogalmazódik meg a kedvesedről, a kapcsolatotokról, a közös életetekről, mert abban van az igazi erő, így az a Párodnak is a lelkéig hatol majd. Ja, és egyáltalán nem kell kivetkőznöd saját magadból, mert a fogadalom akár a humort is elbírja.


Szimbólum alkotása

 

A polgári szertartás egyik látványos eleme, egy szimbólum megalkotása, mely örök emlékül jelképezi az összetartozásotokat. Néhány ismertebb közülük: gyertyagyújtás, homokceremónia, életfonalak összefűzése, faültetés stb. Nagyon szeretem ezeket ceremóniákat. De azt is megértem, ha teljesen egyedi jelképre vágytok.

Őszintén hiszem, hogy a legerősebb szimbólumot abból hozhatjuk létre, ami felé már eleve van egy érzelmi kötődésetek.  Így hát, abszolút partner vagyok abban, hogy megtaláljuk, és megvalósítsuk ezt.


Pohár- és egyéb köszöntő beszédek megfogalmazása

 

Mindig izgalommal tölt el, amikor Örömszülők, Tanúk, közeli jó barátok keresnek fel azért, mert szeretnének kifejezetten emlékezetes, az esküvő hangulatához (esetleg tematikájához) illeszkedő köszöntővel készülni. Ezek a kérések mindig különleges kapcsolatról árulkodnak. Imádom!


Tematikus esküvők
 

Ha esküvőtöket a kedvenc témátok szerint szeretnétek egyedivé varázsolni (tengerész, Disney, motoros, Trónok harca, Star wars, stb.) a szertartást is a kívánságaitokhoz igazítva tervezem meg, koreográfiájában és természetesen a szövegében is. A szükséges mértékben a tematikához illő öltözetben jelenek meg.


Esküvői tanácsadás


Fontos, hogy tudjátok, teljesen természetes, ha a tervezés/szervezés során valahol elakadtok. Végül is nem minden héten szervezitek az esküvőtöket. És az is tény, hogy az esküvői piac nagyon sokszereplős és nehezen átlátható. Viszont nincs olyan apró kérdés, ami ne lenne rendkívül fontos, ha felmerült Bennetek!
Feladatomnak érzem, hogy a széleskörű tájékoztatás mellett a szervezés időszakában, és az esküvő során előforduló bakikra is felhívjam a figyelmeteket, hogy ezeket előre látva, jó eséllyel elkerülhessétek.


Polgári babaköszöntő ceremónia

 

Egy új kis élet érkezése mindig hatalmas boldogság és óriási erő a családban. A babaköszöntő ceremónia keretében nem egyszerűen csak méltóképpen köszöntjük az új családtagot, megünnepeljük világrajövetelét, hanem teljesen egyedi emlékeket is alkotunk mind a családtagok, mind az apróság számára.


Házassági évfordulók

 

A legszebb ünnepek egyike a házassági fogadalom megerősítése. Ha Önök is szeretnék szeretteik körében újra átélni a varázslatos, meghitt pillanatokat, és előttük kimondani egymásnak, „továbbra is csak Veled”, a legnagyobb örömmel állok rendelkezésükre. Ez egészen másképp lesz különleges, mint az első „Igen!” volt. Sokkal mélyebb, sokkal bensőségesebb, ha lehet, még szebb. Az együtt töltött idő, az együtt átélt élmények miatt.


Ajánlatot kérek

Rólam mondták

Dóri & Péter

Dóri & Péter

Néhány nappal ezelőtt vezette le házassági szertartásunkat Éva. Tökéletes döntés volt részünkről, hogy őt választottuk. ...

Bővebben

Dóri & Peti

Dóri & Peti

A lehető legjobb döntés volt Éva felkérése! :) Nála személyre szabottabb szertartást mondhatni, hogy keresve ...

Bővebben

Haagen Imre

Haagen Imre

Amikor egy emberben harmónia van, akkor a környezetével is harmóniában van. Még a legszelesebb időben ...

Bővebben

 Judit & Zsolt

Judit & Zsolt

Egy fantasztikus esküvői szertartást köszönhetünk Évának. Olyan volt, mint az álmaimban. Pedig egy lány nagyon ...

Bővebben

Judit & Lali

Judit & Lali

Hogy egyáltalán miért kell egy szertartásvezető? És miért pont Éva? Én , mint örömanya nem ...

Bővebben

Gabi & Balázs

Gabi & Balázs

Kedves Éva! Köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Beszéded személyes volt és gyönyörű! ...

Bővebben

Kati & Peti

Kati & Peti

Egy ilyen szeretettel teli személyiséggel, mint az Éva, ritkán találkozik az ember. Mi màr az ...

Bővebben

Réka & Peti

Réka & Peti

Éva nem csak egy szertartásvezető, annál sokkal több. Az esküvő előtti hetekben/hónapokban folyamatosan keresett, hasznos ...

Bővebben

Reni & Dávid

Reni & Dávid

Kedves Éva! Nagyon szépen köszönjük a hétvégi csodás szertartársod! Leírhatatlanul tökéletes volt!! Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, ...

Bővebben

Kata & Ádám

Kata & Ádám

Éva tökéletes stílusban tette gyönyörűvé a szertartásunkat és nem csak miénk de az egész család ...

Bővebben

Orsi & Ricsi

Orsi & Ricsi

Éva garancia arra, hogy a legjobb szertartást kapjátok, amire emlékezni fogtok a násznéppel együtt. Azóta ...

Bővebben

Timi& Tomi

Timi& Tomi

Már az első találkozásunkkor úgy éreztük, hogy az esküvői szertartásunk és a történetünk a te ...

Bővebben

Kata & Gábor

Kata & Gábor

Régóta álmodtunk arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk. Évához ajánlás útján kerültünk és nagyon örülök hogy ...

Bővebben

Kata & Alin

Kata & Alin

Kedves Jegyespar! Ha Igazan megbizhato, elkotelezett, tapasztalt, kedves szakembert kerestek akkor Éva szemelyeben megtalaltatok!! A ...

Bővebben

Judit & Gergő

Judit & Gergő

Nagyon segítőkész volt már az előkészületek alatt, hihetetlenül kedves ő is és a párja is! ...

Bővebben

Melinda & Szabi

Melinda & Szabi

Éva a legfantasztikusabb szertartásvezető, mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendkívül segítőkész, a maximumra törekszik és ami ...

Bővebben

Kristina & Gergő

Kristina & Gergő

Kedves Éva, sajnos csak a mai nap jutottunk el oda, hogy végre írjunk pár sort. ...

Bővebben

Noémi & Tomi

Noémi & Tomi

Éva egy fantasztikus ember! A kisugárzása és az életről, világról és persze a házasságról való ...

Bővebben

Kinga & Sanyi

Kinga & Sanyi

Nem vagyok az a túlságosan érzelmes fajta, de Éva gyönyörű szertartással lepett meg minket, és ...

Bővebben

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.